Informatie

Ons team

Elisa Amesz

Jazz 3

Hallo! Mijn naam is Elisa Amesz en ik ben geboren in oktober 2002. Ik dans al sinds dat ik heel klein ben. In 2014 ben ik begonnen bij Jazz Dans Limbricht. Ik dans al jaren in recreatieve groepen en sinds 2014 dans ik ook in een selectiegroep. Dit doe ik nog altijd met veel plezier!
In 2019 ben ik begonnen met mijn HBO-opleiding tot basisschool leerkracht. Kinderen iets leren doe ik met veel plezier. Sinds 2020 mag ik dit dan ook doen bij Jazz Dans Limbricht. Ik ben begonnen bij de jazz 1 en ik ben benieuwd wat de komende jaren me nog brengen.
Ik wens jullie veel dansplezier toe!

Julia Boreas

Jazz 1

Mijn naam is Julia Boreas, ik ben geboren op 22 februari 2001. Ik heb de opleiding Onderwijsassistente afgerond en ben momenteel bezig met De Nieuwste Pabo in Sittard. Ik ben op mijn 7e begonnen met dansen bij een dansvereniging in Born. Na 1 jaar ben ik daar weggegaan omdat ik meer sierlijk wilde dansen en die dansstijl te stoer vond. Ik kwam al snel uit bij Jazz Dans Limbricht. Eenmaal daar geweest voor een proefles, ben ik nooit meer weggegaan. Sinds een paar jaar geef ik ook dansles. Dit bevalt mij super goed en ik doe mijn best ervoor de leden een fijn gevoel te geven bij de danslessen. Ik zou zeggen, kom snel eens kijken en misschien tot binnenkort!

Lotte van Dijk

Jazz 4 / Damesselectie

Mijn naam is Lotte van Dijk. Ik ben geboren in februari 1989. In 2009 ben ik afgestudeerd aan het CIOS als combinatiefunctionaris. Hiermee mag ik onder andere sportlessen/gymlessen geven bij verenigingen en basisscholen. Aangezien ik veel plezier beleefde in het lesgeven, ben ik vervolgens begonnen aan de PABO. In 2013 ben ik afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs.
Vanaf mijn vierde ben ik al actief in de danswereld. Ik ben begonnen als kind bij Jazz Dans Limbricht. Na wat korte uitstapjes naar andere verenigingen en dansstijlen, ben ik uiteindelijk weer terug beland bij Jazz Dans Limbricht. Vanaf 2007 ben ik actief als dansjuf. Sommige meiden in mijn groepen train ik al van jongs af aan, mijn band met de groepen en de vereniging is dan ook heel sterk. Ik vind het belangrijk dat de groep een team vormt. Dansen doe je namelijk niet alleen, maar met elkaar!

Sanne Huberts

Kinderdans 1

Hoi Allemaal!

Mijn naam is Sanne Huberts en ik ben op 23 mei 2000 geboren in Nieuwstadt. Van jongs af aan was ik altijd al bezig met zingen en dansen en met deze reden hebben mijn ouders toen ik ongeveer een jaar of 5 oud was ervoor gekozen om mij op dansles te zetten in Maastricht.
Een aantal jaar later ben ik verhuisd naar Sittard en ben ik gestopt met dansen. In 2011 wist ik zeker dat mijn passie toch echt bij dansen lag en zo ben ik terecht gekomen bij de vereniging waar ik al heel wat jaren met enorm veel plezier dans in de selectiegroep. In 2020 ben ik begonnen met lesgeven bij de kinderdans 1. Ik vind het super leuk om gezellig met de kinderen te genieten van dans, spel en niet te vergeten het geklets tussendoor! Naast het dansen heb ik de MBO-opleiding onderwijsassistent niveau 4 afgerond. Het lesgeven beviel zo goed dat ik meteen daarna gestart ben met de opleiding HBO Opleiding tot leraar Basisonderwijs (Pabo).
Ik heb bij deze vereniging niet alleen leren dansen en leren lesgeven, ik heb ook vriendschappen gesloten voor de rest van mijn leven en dit wil ook meegeven aan de huidige leden, want dansen doe je niet alleen maar dansen doe je samen! Ik hoop nog heel wat jaren te mogen genieten van het lesgeven bij deze vereniging en ik wens de leden veel dansplezier toe, hopelijk tot snel!

Hannah Kusters

Tienerselectie

Hallo allemaal! Mijn naam is Hannah Kusters. Ik ben geboren in Guttecoven op 28 november 2003 en in Limbricht opgegroeid. Naast dansen volg ik de opleiding HBO-Verpleegkunde aan Zuyd Hogeschool in Heerlen. Ik ben zelf toen in 4 jaar oud was begonnen met dansen bij Jazz Dans Limbricht nadat mijn beste vriendinnetje mij had meegenomen naar de les. Zelf dans ik nog in de selectiegroep met heel veel plezier! Ik ben in het seizoen van 2018-2019 begonnen als assistent bij kinderdans 2 en ik heb vervolgens nog lesgegeven aan kinderdans 1 en de Tienerselecties. Vanaf het seizoen 2021-2022 ben ik officieel leidster bij Jazz Dans Limbricht! Ik heb er heel erg veel zin in om de komende jaren als leidster les te mogen geven aan verschillende groepen en de leden te helpen met het ontwikkelen tot echte danseressen! Het groepsgevoel en de band die wij allemaal met elkaar hebben is heel erg belangrijk voor mij! Ik heb vanuit mijn leidsters altijd het vertrouwen en de aanmoediging gehad dat ik het kon doen, dit wil ik ook graag uitstralen en doorgeven aan de leden die ik les mag gaan geven!

Lianne Martin

Kinderdans 2 / Jazz 2 / Rolstoeldans

Hoi allemaal! Mijn naam is Lianne Martin en ik ben geboren in oktober 1996. In 2003 ben ik als 6-jarig meisje lid geworden van Jazz Dans Limbricht en ik ga nog altijd met veel plezier naar de lessen toe. In het seizoen van 2014-2015 ben ik gestart met vervanging binnen onze vereniging. Het jaar erna ben ik ondersteuner geweest in een groep en sinds 2016 heb ik mijn eigen groepen.
In 2015 heb ik mijn diploma behaald op het MBO als Pedagogisch medewerker. Vervolgens wilde ik graag verder studeren en heb ik in 2019 de opleiding ‘HBO Pedagogiek’ afgerond. Inmiddels ben ik werkzaam op een integratief kinderdagverblijf in Duitsland. Ook als danslerares wilde ik verder groeien. In 2014 en 2017 heb ik daarom de opleiding tot ‘Assistent dansleidster niveau 2’ en ‘Dansleidster niveau 3’ gevolgd bij de KNGU.
Ik wens jullie heel veel dansplezier bij onze vereniging!

Nynke Reubzaat

Tienerselectie

Hoi allemaal! Mijn naam is Nynke Reubzaat. Ik ben geboren in april 2003 en opgegroeid in Limbricht. Als 5-jarig meisje ben ik begonnen met dansen bij Jazz Dans Limbricht en nooit gestopt. Ik heb het altijd met veel plezier gedaan en het is dan ook niet meer weg te denken uit mijn leven. Dit jaar dans ik dan ook in de damesselectie. Al van kleins af aan keek ik erg op tegen mijn leidsters en ik heb altijd gezegd dat ik dat later ook graag wilde gaan doen. In 2018-2019 ben ik begonnen als assistent bij de jazz 1 en in 2020-2021 bij de tienerselecties. Tussendoor ben ik in 2019-2020 acht maanden in Amerika geweest op ‘high school exchange year’. Hier heb ik natuurlijk ook niet stil gezeten en ben ik bij het dansteam van mijn high school gaan dansen, waar ik erg veel van heb geleerd. Dit jaar doe ik examen op het vwo en daarna wil ik graag de pedagogische/onderwijs kant op, maar wat het precies wordt, vind ik zelf nog lastig. Ik heb er heel veel zin in om dit jaar als leidster voor de tienerselectie te mogen staan! We gaan er een super leuk dansjaar van maken!! Heel veel dansplezier allemaal!!

Dionne Bartholomeus

Kinderdans 2

Hallo allemaal! Mijn naam is Dionne Bartholomeus, ik ben geboren op 6 augustus 2003. Ik ben opgegroeid in Limbricht. Als klein meisje ben ik begonnen met dansen bij Jazz Dans Limbricht. Met een kleine stop van twee jaar ben ik snel weer teruggekomen, omdat ik het dansen en de sfeer erg miste. Ik dans al heel wat jaren in de recreatieve groep en sinds 2015 ook in de selectiegroep. In 2018 ben ik begonnen als assistent bij de tienerselectie en in 2019 ben ik leidster geworden van Kinderdans 2. Ik hoop dit met veel plezier nog lang te mogen doen! Ik heb in 2021 de middelbare school afgerond en ga nu starten met de opleiding: pedagogisch medewerker + onderwijs assistent niveau 4. Dit sluit weer goed aan op het dansen. Heel veel dans plezier!

Marlou Bartholomeus

Kinderdans 1 / Jazz 1

Hallo allemaal! Mijn naam is Marlou Bartholomeus, ik ben geboren op 9 januari 2001 en opgegroeid in Limbricht. Dansen speelt al sinds kleins af aan een grote rol in mijn leven. Ik ben begonnen als 4 jarig meisje bij Balletstudio Danzaira, dit heb ik 1 jaar gedaan. Uiteindelijk ben ik op mijn 5de terecht gekomen bij Jazz Dans Limbricht en nooit meer weg gegaan. Ik dans nog altijd met veel plezier in de selectiegroep! In het dansseizoen van 2016-2017 ben ik begonnen als assistent leidster bij kinderdans 1, de allerkleinste danseresjes van onze vereniging. In 2017 heb ik mijn diploma “dansleidster niveau 1” van de KNGU behaald en sinds dansseizoen 2018-2019 ben ik leidster geworden van kinderdans 1. Dit doe ik met heel veel plezier en hoop ik dan ook nog jaren te mogen doen! Het lesgeven sluit goed aan bij mijn HBO – opleiding, de PABO. Ik hoop dat ik onze leden het fijne gevoel van “dans” kan meegeven zodat ze, net zoals ik, nog vele jaren met plezier bij onze vereniging blijven dansen en uit mogen groeien tot échte dansers en danseressen! Welkom en heel veel dansplezier bij Jazz Dans Limbricht!

Maaike Eggen

Jeugdselectie

Mijn naam is Maaike Eggen, ik woon in Geleen en ik ben geboren op 4 oktober 2001.
Ik ben een van de leidsters van de jeugdselectie.
Ik ben al op erg jonge leeftijd begonnen met dansen. Mijn ouders zeiden altijd dat ik eerder kon dansen dan lopen.
Op mijn 6e ben ik een keer meegegaan naar een twirl-training van een vriendin van mij. Sinds die dag was ik verkocht en doe ik dit nog altijd met erg veel plezier. Sinds 2020 geef ik daar nu ook les aan de mini’s.
Zelf volg ik sinds 2017 de opleiding CIOS MBO Dans. Ik zit nu in mijn examenjaar, een heel druk jaar voor mij. Ik heb op de dansopleiding erg veel geleerd op dansgebied. Zelf danste ik altijd voornamelijk modern. Langzamerhand ben ik een meer female/modern-stijl gaan ontwikkelen. Dit vind ik nu echt super leuk om te doen! De dansen die ik zelf maak, hebben ook altijd wel dat vrouwelijke randje eraan zitten. Mijn stijl zou je wel kunnen herkennen aan de wat apartere bewegingen.
Toen Chelsea een workshop moest organiseren, heeft ze mij gevraagd om een les modern/female te geven. Dat leek me hartstikke leuk om te mogen doen. De workshop viel goed in de smaak en zo ben ik gevraagd om les te komen geven.

Dus… Sinds dansseizoen 2021 ben ik leidster van Jazz Dans Limbricht.

Laura Keerssemeeckers

Damesselectie

Mijn naam is Laura Keerssemeeckers, geboren in 1998 & al vele jaren lid van Jazz Dans Limbricht. Jong begonnen, even gestopt en na een korte pauze weer teruggekeerd om vervolgens niet meer weg te gaan. Naast het dansen bevind ik me in het werkveld van het onderwijs met een diploma als onderwijsassistente (niv. 4) en momenteel studente vanuit HBO Pedagogiek, waarbij in de toekomst ook nog een pabo-diploma voor lesbevoegdheid op de loer ligt. Ik heb zelf ontzettend veel dierbare herinneringen kunnen opbouwen bij deze vereniging, zowel óp als naast de dansvloer. Er is niks beters dan het gevoel van samen met elkaar op de vloer staan, de hechte band die ontstaat in een groep, de spanningen en adrenaline vorens een wedstrijd, optreden of uitvoering én tot slot het adembenemende gevoel van het applaudisserende publiek na een dans. Ik hoop deze ervaringen en gevoelens nog lang te mogen delen als leidster met de leden van JDL.

Linda Martin

Jazz 3 / Rolstoeldans

Hallo allemaal! Mijn naam is Linda Martin en ik ben geboren in april 1999. Als klein meisje ben ik begonnen bij Jazz Dans Limbricht en hier ga ik nog altijd met veel plezier naar toe. Tijdens het dansseizoen 2012-2013 ben ik begonnen met maatschappelijke stage te lopen bij de kinderdansgroepen. Dit heb ik daarna nog 3 jaar met veel plezier gedaan. Hierna werd het tijd om ook een keer te kijken bij een oudere groep, daarom heb ik 2 jaar meegedraaid bij een van onze selectie groepen. Sinds 2018 sta ik als leidster voor de groep. Eerst alleen voor de kinderdansgroepen, daarna ook voor de oudere groepen.
Naast het dansen ben ik in 2019 afgestudeerd aan mijn opleiding MBO Zorgtechniek. Momenteel volg ik de opleiding HBO Ergotherapie.
Ik wens jullie heel veel dansplezier bij onze vereniging!

Daphne Moonen

Jeugdselectie / Rolstoeldans

Hallo, ik ben Daphne Moonen. Ik ben op 13 mei 2003 geboren in Munstergeleen. Als sinds ik een klein meisje ben, dans ik graag. Ik ben op mijn 4e gaan dansen bij Jazz Dans Limbricht. Hier dans ik nog altijd met heel veel plezier. Niet alleen in de reguliere groep maar ook al sinds 2014 in een selectiegroep. Het leek me, naast zelf dansen, ook leuk om les te geven. In 2018 ben ik assistente geworden bij de Jazz 2 en in het seizoen 2021/2022 sta ik met Maaike voor de jeugdselectie. Ook ben ik samen met Lianne en Linda leidster bij de rolstoeldansgroep: een groep voor rolstoel-jazz. In 2019 ben ik op het Summa College in Eindhoven begonnen aan de opleiding Junior Stylist Fashion Design. Hier ontwerp ik kleding. Ik heb voor de vereniging al eens de kleding ontworpen en gemaakt voor onze Lion King verenigingsdans. Ik wens jullie veel dansplezier bij Jazz Dans Limbricht!

Chelsea Römkens

Jazz 4 / Damesselectie

Hallo allemaal, mijn naam is Chelsea Römkens, ik ben geboren op 10 mei 2000 en ben opgegroeid in Landgraaf. Ik heb een havodiploma en doe nu de dansopleiding op het CIOS in Sittard. Ik dans zelf al sinds mijn 7de jazz en vanaf mijn 14de ben ik begonnen met lesgeven in deze stijl. Met mijn opleiding hoop ik zelf veel te leren en dit over te kunnen brengen op mijn leerlingen en vooral het dansplezier door te geven in mijn lessen.
Door school ben ik terecht gekomen bij Jazz Dans Limbricht. Ik kende de vereniging wel al door wedstrijden. Hier merkte ik altijd al wat voor hechte gezellige en leuke vereniging Jazz Dans Limbricht is. Dus toen we via school te horen kregen dat zij een nieuwe trainster zochten heb ik zonder enige twijfel gemaild. Komend seizoen zal ik lesgeven aan de damesgroepen. Dames van de Jazz 4 en Damesselectie ik heb weer heel veel zin om met jullie te werken!! Lieve dansgroetjes van mij!!