Terugblik wedstrijden/Examendemo/Dance2Demo

De afgelopen weken stonden er heel wat activiteiten op het programma. Om te beginnen het Limburgs kampioenschap voor de wedstrijdgroepen. De tienerselectie deed mee in de categorie C 9 t/m 13 en behaalde hier een 3de plaats. De jeugdselectie danste in de categorie C 9 t/m 16 en behaalde hier een 4de plaats. Tot slot wist de damesselectie in de categorie C 20+ zelfs de eerste prijs binnen te halen.

Twee weken later volgde er een enorm druk dansweekend voor een aantal leden.
Op vrijdag trapten de dames van de Jazz 3 af in de Schouwburg in Sittard. Zij namen deel aan de examendemo van Mandy en presenteerden hier met veel enthousiasme hun dans. Het was een avond met veel afwisseling en mooie dansen.

Zaterdag startten we alweer in alle vroegte met alle selectiegroepen in de Stadssporthal in Sittard. Zij streden op de voorrondes van het NK voor een plekje op het Nederlands Kampioenschap. De tienerselectie behaalde dit keer de 2de plaats. De jeugdselectie wist ook naar een welverdiende 2e plaats te stijgen. De damesselectie behaalde dit keer de 3de plaats.

We sloten het weekend af in de Stadssporthal waar op zondag de jaarlijkse Dance2Demo plaatsvond. Ook hier werd Jazz Dans Limbricht weer goed vertegenwoordigd.

Onze dames hebben zich weer van hun beste kant laten zien en daar zijn wij als vereniging ontzettend trots op! Benieuwd naar de foto’s? De foto’s van het LK vind je hier, van de examendemo hier en die van de Dance2Demo hier en hier.