Donateursactie

Om de verenigingskas te steunen komt Jazz Dans Limbricht elk jaar in actie. Voorafgaande jaren hebben we deelgenomen aan de landelijke Grote Clubactie; dit jaar hebben we wederom gekozen voor de verkoop van donateurskaarten. De opbrengst komt geheel ten goede aan de uitvoering en activiteiten voor de leden. Denk hierbij aan onze jaarlijkse uitvoering, workshops, enz. voor de leden. Zo blijft dansen bij Jazz Dans Limbricht nog lang een leuke uitdaging.

De donateursactie wordt gehouden op maandag 23 oktober en dinsdag 24 oktober.

Op maandag en dinsdag worden alle leden om 17:55 uur verwacht bij de gymzaal in Limbricht (ook de leden van kinderdans 1, jazz 2 en jazz 3, die normaal op donderdag en vrijdag les hebben). Er worden kleine groepjes samengesteld. De jongste leden gaan onder begeleiding van een ouder lid lopen. Alle groepen krijgen een kaartje mee met daarop het collectenummer en het doel van deze actie. Bovendien ontvangen ze de te lopen route, donateurskaarten en een geldbus. De bedoeling is dat we tot 20:00 uur langs de deuren gaan. Denk aan je verenigingsvest voor herkenbaarheid!
Gedurende de collecte is er iemand bij de gymzaal in Limbricht aanwezig mochten er vragen zijn.

Op maandag 23 oktober en dinsdag 24 oktober vervallen de lessen. Vanaf woensdag 25 oktober gaan de lessen volgens rooster door.

Na afloop krijgen alle leden donateurskaarten mee naar huis, die in privékring verkocht kunnen worden. Het geld van deze resterende kaarten kan van vrijdag 27 oktober t/m donderdag 2 november in de lessen ingeleverd worden.