Bestellen foto’s en video

Ook dit jaar is de gehele uitvoering weer vastgelegd op foto en video. Zo kunt u blijven nagenieten van deze spetterende jubileumshow. De video-opnames zijn net als voorgaande jaren weer gemaakt door Jos’Kroew. De kosten voor een video-dvd bedragen 7 euro. De foto’s zijn gemaakt door Kelly Bijlmakers Fotografie. De kosten voor een cd met alle foto’s van de repetitie en show bedragen 5 euro. Hierop staan alle foto’s in hoge kwaliteit en zonder logo van de fotograaf. Deze cd bevat ook alle groepsfoto’s die gemaakt zijn op de dag van de jubileumshow.

Via deze weg willen wij u de mogelijkheid bieden de foto’s en/of video te bestellen. Stuur hiervoor een mailtje naar virginie@jazzdans-limbricht.nl en geef hierin duidelijk aan of u een foto en/of video dvd wilt ontvangen. Bij de bestelling dient het geld gelijk overgemaakt te worden op bankrekeningnummer: NL24 RABO 0129 1037 13 t.n.v. Jazz Dans Limbricht. Vermeld hierbij de naam van het betreffende lid. Een korte indruk van de foto’s vind je hier

De foto’s en video kunnen besteld worden tot 26 augustus 2018 en zullen in één van de eerste danslessen worden uitgedeeld.