Bestellen Foto’s & Video

Ook dit jaar kunnen alle leden de beelden bestellen die gemaakt zijn tijdens onze eindshow. De video-opnames zijn net als voorgaande jaren weer gemaakt door onze vaste JDL-crew. De kosten voor de film van de gehele voorstelling bedragen €7,50. Begin november ontvang je een persoonlijke inlogcode om de film te downloaden via onze website.
De foto’s zijn gemaakt door Familiefotograaf Sittard. De kosten voor alle foto’s in hoge kwaliteit bedragen eveneens €7,50. Wil je zowel de foto’s als de video bestellen? Dan kun je deze samen ontvangen voor €12,50! 


Wij willen alle leden nadrukkelijk verzoeken om alle beeldmateriaal enkel te gebruiken voor privégebruik en om het materiaal niet via internet te verspreiden. Dit in verband met de privacy van onze leden.

Via deze weg willen wij u de mogelijkheid bieden de foto’s en/of video-opnames te bestellen. Vul hiervoor onderstaand bestelformulier in. Bij de bestelling dient het geld gelijk overgemaakt te worden op bankrekeningnummer: NL24 RABO 0129 1037 13 t.n.v. Jazz Dans Limbricht. Vermeld hierbij de naam en groep van het betreffende lid.

De foto’s en video-opnames kunnen besteld worden tot 1 november 2022 en zullen begin november verspreid worden.